CARA PESANAN DGN MCO :)



" Oke2 saya dah tau nak order apa. Mcm mana nak order dgn pihak MCO yek? "
.
.
Boleh2. Follow je steps ni taw !
.
1. Tuliskan nama penuh produk (sbb kdg2 nama lebih kurg sama.Takut salah pulok)
2. Tulis juga kuantiti nak berapa.
3.Tulis sekali lokasi dkt mana supaya sng kita nak quote harga include postage/ delivery charges.
.
.
" Oke dah2 lpas tu nak send ke mana ? "
.
.
Boleh pilih mana2 medium MCO yg sng utk uol send info ni. Nanti team MCO akan reply secepat mungkin tak sampai 10 minit KECUALI waktu rehat lah ye hehe.
.

 Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω 
 Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω 
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω 
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI 
.
.
Haaa MCO juga provide CASH ON DELIVERY services. Maksudnya tak payah pos. Runner MCO yg kacak akan hantar brg dkt tempat korg. Tapi ofcos la ada certain cas sbb kita hire mereka khas untuk hantar barang direct ke tempat uol semua. 
.
" APA BESTNYA GUNA SERVIS COD MCO NI ? "
  • Tak perlu risau scam from seller sbb bole direct face to face. 
  • Tak risau brg rosak atau hilang dekat poslaju.
  • Ktorg pergi dkt tmpt korg as per deal.
  • Boleh terus check barang lepas bayar. Tak puas hati MCO tukar.
  • Brg boleh dpt on the same day klau order before jam 11 pagi. (bergantung kpd hari kawasan). Contoh trip ke KL hari Selasa & Khamis so sesapa around there bole plan nak order ke sana.
.
" Oke cun. So dkt mana je runner kacak MCO boleh cover utk COD. Mcm mana pulak proses dia ? "
.
.
Follow jgk steps ni.
.
1. Tuliskan nama penuh produk.
2. Tulis kuantiti berapa.
3.Tulis sekali spesifik lokasi dkt mana supaya sng kita nak quote harga include delivery charges. 
.

Lokasi COD MCO boleh check dekat bawah ni oke :)


v  Seri kembangan, Mines
v  Serdang Perdana / Serdang Raya
v  Upm
v  Bdr tun hussein onn cheras
v  Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
v  Balakong
v  Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
v  Equine & area berdekatan.
v  Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
v  Bangi.
v  Putrajaya.
v  Sg ramal – Bdr tek Kajang.
v  Semenyih.
v  Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
v  Hulu Langat (Petronas Nanding).  
v  Ampang.
v  Setiawangsa.
v  Keramat.
v  Wangsa maju,Sri Rampai.
v  Setapak – Danau Kota.
v  Taman melati.
v  Taman melawati.
v  Zoo, Ukay Perdana.
v  Sentul.
v  Sungai besi / lakefields.
v  Bdr tasik selatan.
v  Bdr tun razak.
v  Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
Korg dah dekat2 area di atas tapi MCO tak list down ?Oke bole roger je team MCO & try kawtim in sha Allah kita deal sampai jadi oke :)
.
Selamat berurusan dgn MCO uols ! 




    Blogger Comment