RANGKAIAN PRODUK SECRETLEAF



BEE VENOM BEAUTY BAR SECRETLEAF 45GM  

HARGA RM42.50

HARGA PASARAN RM49.90

SEM RM7

SS RM10

Bee venom beauty bar secretleaf

Bee venom beauty bar secretleaf



Bee venom beauty bar secretleaf

Bee venom beauty bar secretleaf
 Revolusi Kecantikan Kulit Dengan Terapi Sengat Lebah
Anti Penuaan - Pigmentasi - Pencerahan - Anti Jerawat - Awet Muda
KELEBIHAN BEE VENOM BEAUTY BAR SECRETLEAF :
  • Kulit menjadi lembab
  • Kedutan semakin hilang
  • Jeragat semakin pudar
  • Jerawat cepat mengecut
  • Menghilangkan pigmentasi pada kulit
  • Kulit lebih halus, anjal, gebu dan tegang
  • Kulit semakin cerah dan segar
  • Tona kulit semakin sekata dan berseri
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel kulit rosak
  • Meneutralkan sel kulit rosak akibat daripada UV
  • Anti penuaan yang begitu berkesan 

 KANDUNGAN BEE VENOM BEAUTY BAR SECRETLEAF : 

  • Bee venom @ bisa lebah
  • Stem sel oren 
  • Kolagen
  • Vitamin E
  • Aloe vera
  • Peptide 

CARA GUNA BEE VENOM BEAUTY BAR SECRETLEAF :

  • Basahkan Bee venom beauty bar dengan air.
  • Gosok-gosok sampai keluar buih, dan gosokkan buih pada kulit muka. 
  • Cuci muka dengan buih bee venom beauty bar ni dalam bentuk bulatan kecil, dari bahagian dagu menghala ke atas sehingga dahi. 
  • Cuci 1 -3 minit, kemudian bilas sehingga bersih.

TESTIMONI BEE VENOM BEAUTY BAR SECRETLEAF :

Bee venom beauty bar secretleaf
Bee venom beauty bar secretleaf

Bee venom beauty bar secretleaf



Bee venom beauty bar secretleaf

Bee venom beauty bar secretleaf

Bee venom beauty bar secretleaf

Bee venom beauty bar secretleaf


Bee venom beauty bar secretleaf

Bee venom beauty bar secretleaf

JOM DAPATKAN BEE VENOM BEAUTY BAR SECRETLEAF ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :)
.
♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️  Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI

__________________________________________________________

 

  BEE VENOM WATER DROP SLEEP MASK SECRETLEAF 50GM 

HARGA RM75

HARGA PASARAN RM89

SEM RM7

SS RM10


Bee venom water drop sleep mask


Bee venom water drop sleep mask


Bee venom water drop sleep mask


Bee venom water drop sleep mask



Bee venom water drop sleep mask

 

-BEE VENOM WATER DROP SLEEP MASK GEL LEMBUT MEWAH YANG BERTUKAR MENJADI TITISAN AIR YANG MENYEGARKAN APABILA DISAPU PADA KULIT-

KELEBIHAN BEE VENOM WATER DROP SLEEP MASK SECRETLEAF :

  • Memberikan kesan kelembapan dan kehalusan wajah berpanjangan sehingga 72jam
  • Membantu penstrukturan semulajadi kulut yang kusam dan tidak bermaya secara mendalam agar kulit lebih lembut,halus dan anjal remaja
  • Mengurangkan jeragat, bintik hitam dan pigmentasi
  • Mencerahkan tona kulit
  • Memudarkan parut

CARA GUNA BEE VENOM WATER DROP SLEEP MASK SECRETLEAF :

  •  Boleh pakai 2 @ 3 kali seminggu

TESTIMONI BEE VENOM WATER DROP SLEEP MASK SECRETLEAF :

Bee venom water drop sleep mask

Bee venom water drop sleep mask

Bee venom water drop sleep mask

Bee venom water drop sleep mask

JOM DAPATKAN BEE VENOM WATER DROP SLEEP MASK SECRETLEAF ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :)
.
♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️  Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI

_____________________________________

BEE VENOM DOUBLE PEPTIDE CC CREAM 30ML SECRETLEAF


HARGA RM116

HARGA PASARAN RM138

SEM RM7

SS RM10

 
Bee venom double peptide cc cream 30ml secretleaf


Bee venom double peptide cc cream 30ml secretleaf

Bee venom double peptide cc cream 30ml secretleaf

Bee venom double peptide cc cream 30ml secretleaf

Bee venom double peptide cc cream 30ml secretleaf

Bee venom double peptide cc cream 30ml secretleaf


 -CC Cream yang setara dengan jenama antarabangsa. Bukan sahaja menghilangkan cela secara serta merta, tetapi boleh membantu menghilangkan cela secara kekal dengan penggunaan berterusan.-

KELEBIHAN BEE VENOM DOUBLE PEPTIDE CC CREAM 30ML SECRETLEAF :
  • Formulasi yang telah diuji sebelum dipasarkan
  • Kualiti yang setaraf dengan jenama antarabangsa 
  • Mengandungi 3 bahan aktif utama yang terbukti secara klinikal iaitu Bee Venom dan 2 Jenis Peptide 
  • Menutup cela serta merta
  • Mempunyai kesan jangka panjang dengan penggunaan berterusan
  • Tidak berminyak
  • Sangat Ringan sehingga anda tidak terasa memakainya
  • Tidak melekit.
CARA PENGGUNAAN BEE VENOM DOUBLE PEPTIDE CC CREAM 30ML SECRETLEAF:
  • Sempurna utk kulit berminyak dgn bahan yg akan menghilangkan minyak.
  • Bagi kulit kering, campurkan dgn Argan Oil terlebih dahulu atau gunakan Mosturiser Bee Venom sblm menggunakan CC.
  • Hanya sedikit diperlukan.
  • Sebotol boleh tahan sehingga 5 bulan bagi penggunaan biasa.  
  • Didatangkan dalam 3 pilihan tona : Natural, Light atau Tan (gambar menggunakan Natural)
TESTIMONI BEE VENOM DOUBLE PEPTIDE CC CREAM 30ML SECRETLEAF:
Bee venom double peptide cc cream 30ml secretleaf

Bee venom double peptide cc cream 30ml secretleaf

Bee venom double peptide cc cream 30ml secretleaf


"Sebelum ini saya menggunakan cc cream keluaran company yg antarabangsa yang terkenal..Tapi hasil tidak seperi saya menggunakan cc cream keluaran SECRETLEAF: hasilnya amat memuaskan hati di mana kesannya kulit wajah Dan tone warna kulit nampak.lebih sekata Dan kesan kedutan di bawah mata semakin berkurang. Selain itu bila seharian guna kulit wajah tidak rasa melekit dan makeup juga tahan lama.
Rugi kalau nanti tidak menggunakan cc cream keluaran SECRETLEAF kerana cc cream her setaraf dengan jenama Yang terkenal..Yakinlah pada product keluaran ANAK MALAYSIA"
Itulah kata dari Pn Ira, 012-4243284, stokis kami selepas mencuba sample Secretleaf Bee-Liv Bee Venom Double Peptide CC Cream SPF 30 PA ++++ yang akan berada pasaran awal bulan Februari ini.
.
Apa kata pengedar kami
"Sy rasa cc cream tu pemakaian seawal 3 hari dah ble nmpk kesan pemulihan pd tona tak sekata. Muka sy ni mmg bercak and darker on forehead due to berkebun lg. But I noticed after using cc cream, tona dahi tu dah tak segelap mcm biasa...😍😍😍😍👍👍👍" - Pn Jane Kota Kinabalu


JOM DAPATKAN BEE VENOM DOUBLE PEPTIDE CC CREAM 30ML SECRETLEAF ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :)
.
♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️  Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI

_________________________________________________________________________________ 

BEE VENOM ETERNAL YOUTH MOISTURIZER 30GM SECRETLEAF

HARGA RM116

HARGA PASARAN RM138

SEM RM7

SS RM10

 
Bee venom eternal youth moisturizer 30gm secretleaf


Bee venom eternal youth moisturizer 30gm secretleaf

Bee venom eternal youth moisturizer 30gm secretleaf


KELEBIHAN BEE VENOM ETERNAL YOUTH MOISTURIZER 30GM SECRETLEAF :
  • ARGAN OIL – Tidak perlu diperkenalkan lagi. Dibawa ke Malaysia oleh Secretleaf sejak 2010, argan oil adalah pelembap kulit natural terbaik dengan Vitamin E yang jauh lebih banyak berbanding minyak zaitun. 
  • ROYAL JELLY – kaya dengan asid amino yang membantu melembutkan kulit, membantu menambahkan pengeluaran kolagen di lapisan epidermis kulit sehingga 100%*, membantu mengurangkan kemerahan kulit dan inflamasi, memperbaiki dan menghaluskan kulit kasar seawal 7 hari*.
  • BEE VENOM – Dikenali sebagai “Botox Semulajadi”, untuk membantu kulit menambahkan kolagen dan elastin untuk kulit yang lebih muda, tegang dan sekata. Boleh membantu melawan jerawat dan mencerahkan kulit.
  • PROPOLIS – antiseptic semuladi, membantu mengawal jerawat dan blemish, antioksia yang sangat bagu untuk mengawal tanta penuaan.
  • HYALURONIC Acid (HA) – kualiti tinggi dengan teknologi time-release, membantu mengurangkan kedutan dan garis halus, membantu pengeluaran kolagen sehingga 98% lebih banyak*, mengawal kulit dari kehilangan kelembapan dan membantu memperbaiki kulit agar lebih lembut.
  • PEPTIDE – Finalist untuk 25 Years of Innovation Award, menghilangkan kedalaman kedutan sehingga 16.9% dalam hanya 7 hari.
  • berdasarkan kajian terhadap bahan yang digunakan di dalam krim ini.
  • SEMUA KEBAIKAN INI digabungkan dalam satu krim yang sungguh lembut, sesuai untuk penggunaan wanita di negara ini dan tidak berminyak.


TESTIMONI BEE VENOM ETERNAL YOUTH MOISTURIZER 30GM SECRETLEAF :
 
"Semalam sy ada dapat sample Secretleaf BV Moisturiser, semalam dah guna, bangun pg, waaaah, kulit tak berminyak langsung… terasa segar ..” – Marlina
Bee venom eternal youth moisturizer 30gm secretleaf

Bee venom eternal youth moisturizer 30gm secretleaf

JOM DAPATKAN  BEE VENOM ETERNAL YOUTH MOISTURIZER 30GM SECRETLEAF ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :)
.
♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️  Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI

______________________________________________
 HERBAWHITE NATURAL LIGHTENING TONER 
SECRETLEAF 
100ML


HARGA RM42

HARGA PASARAN RM49

SEM RM7

SS RM10



-Herbawhite Natural Lightening Toner menggabungkan khasiat khazanah tumbuhan semulajadi dan sumber galian batu permata “Malachite” yang menjadi simbol keharmonian masyarakat purba Mesir dan hiasan kaum wanitanya sebagai perlindungan dan penyembuhan dari penyakit. Batu permata Malachite juga sering dijadikan serbuk dan diguna untuk kecantikan kulit mereka. -


KELEBIHAN HERBAWHITE NATURAL LIGHTENING TONER SECRETLEAF :
  • Mencerahkan kesan jeragat, parut dan bintik hitam sehingga 40% lebih cerah (kajian in-vivo terhadap bahan aktif Herbawhite)
  • Menyamaratakan tona kulit agar kelihatan cantik, berseri dan bebas celaan
  • Mengecilkan liang-liang pori yang besar dan terbuka
  • Mengawal kulit berminyak dengan menghadkan pengeluaran sebum terutama di zon-T (dahi dan hidung)
  • Membantu melancarkan proses detoksifikasi kulit iaitu pembuangan bahan toksik dari dalam sel kulit
  • Menegangkan kulit wajah agar kelihatan muda remaja
  • Mengurangkan tahap kerosakan kulit dengan kandungan antioksida yang tinggi
  • Membantu meningkatkan tahap kolagen dan elastin semulajadi untuk keanjalan kulit
  • Melembap dan mengembalikan nutrient semulajadi pada kulit agar sentiasa sihat semulajadi serta kekal lembap tanpa kelihatan berminyak


BAHAN AKTIF UTAMA
HERBAWHITE NATURAL LIGHTENING TONER SECRETLEAF :
  • Gabungan 5 ekstak pencerahan dari Korea iaitu akar licorice, akar mulberry, akar Sophora, daun pisang kaki dan ekstrak kousa; ekstrak cendawan dari Eropah Timur, ekstrak batu permata Malachite dari Perancis dan asid amino dari Jepun. 
MAKLUMAT TAMBAHAN HERBAWHITE NATURAL LIGHTENING TONER SECRETLEAF :

Tanpa alkohol, paraben, silikon dan pewangi sintetik
Khasiat 4-dalam-1: Mencerah, Melembap, Detoksifikasi & Mengecilkan Liang Pori


CARA PENGGUNAAN HERBAWHITE NATURAL LIGHTENING TONER SECRETLEAF :
Selepas mencuci muka, tuang penyegar ke atas tapak tangan atau pad kapas dan sapu perlahan-lahan ke seluruh wajah sambil menekan agar ianya diserap dengan baik. Biarkan 1 - 2 minit sebelum menyapu Pure Oil Series 01.

Kekerapan Penggunaan
Gunakan setiap pagi dan malam selepas membersihkan wajah.

Apakah Kesan yang Saya akan Alami?
Kulit wajah menjadi semakin bersih tanpa celaan, pengurangan kesan parut, jeragat serta tona kuit lebih sekata. Kulit serta-merta lebih lembut dan lembap.

Jangkamasa Penggunaan
Satu botol Herbawhite Natural Lightening Toner adalah mencukupi untuk penggunaan 2-3 bulan.

TESTIMONI HERBAWHITE NATURAL LIGHTENING TONER SECRETLEAF :
Herbawhite natural lightening toner secretleaf

JOM DAPATKAN HERBAWHITE NATURAL LIGHTENING TONER SECRETLEAF ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :)
.
♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️  Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI

____________________________________________

ARGAN HYDRATING CLEANSER SECRETLEAF100ML 

HARGA RM25

HARGA PASARAN RM29.90

SEM RM7

SS RM10

Argan hydrating cleanser secretleaf 100ml
Argan hydrating cleanser secretleaf 100ml

Argan hydrating cleanser secretleaf 100ml

Argan hydrating cleanser secretleaf 100ml

Argan hydrating cleanser secretleaf 100ml

Argan hydrating cleanser secretleaf 100ml

Argan hydrating cleanser secretleaf 100ml

Argan Hydrating Cleanser merupakan pembersih muka yang diformulasi dengan 97% bahan semulajadi, berfungsi membersihkan wajah secara mendalam tanpa menjejaskan struktur kulit, yang seringkali terhasil dengan menggunakan pencuci muka biasa. 

Diformulasi khas untuk kegembiraan kulit yang berpanjangan, Argan Hydrating Cleanser bersifat sedikit berasid, menyamai pH kulit normal yang sangat penting dalam memastikan struktur lapisan kulit sentiasa sihat dan mengekalkan kandungan kelembapan semulajadi serta lapisan lipid pada kulit pada tahap yang optimum. Argan Hydrating Cleanser menggunakan pembersih berasaskan asid amino yang serupa dengan komposisi kulit dan sangat lembut kepada struktur kulit, tidak menggunakan pembersih jenis ‘sulfate’ yang boleh mengikis lapisan semulajadi kulit dan menyebabkan kulit kering, kemerahan dan rosak. Ia juga bebas bahan kimia paraben, petroleum (mineral oil) dan bahan pengawet. 

KANDUNGAN & KHASIAT
ARGAN HYDRATING CLEANSER SECRETLEAF100ML  :


  • Minyak argan asli yang terkenal dengan gelaran ‘Cecair Emas Maghribi’ dapat memberikan kelembapan yang tinggi pada kulit. 
  • Ekstrak alga Fucus Bladderwrack pula berupaya memberi perlindungan kepada kulit sehari-hari dari kesan buruk akibat pencemaran persekitaran seperti habuk, debu dan UV matahari daripada menjejaskan kulit. 
  • Ekstrak lidah buaya menjadikan kulit lebih segar, sihat dan terlindung dengan kesan penyejukan dan pelembapan kulit yang maksima. 
  • Ia sesuai diguna oleh semua jenis kulit kerana formulasinya yang tidak merengsakan kulit, dan sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk pembersihan kulit yang lebih mendalam, perlindungan kulit berpanjangan, serta kelembapan maksima. 
  • Membersih muka secara mendalam tanpa menjejaskan struktur semulajadi kulit 
  • Tanpa ‘sulphate’ yang boleh mengikis lapisan kelembapan semulajadi kulit  
  • Diperkaya dengan ekstrak alga lautan Mediterranean yang berupaya melindungi kulit daripada kesan buruk persekitaran seperti UV matahari, habuk, debu, asap dan pencemaran udara  
  • Ekstrak alga tinggi dengan zat galian mineral yang diperlukan sebagai nutrient kepada kulit, turut berkesan memberikan kelembapan yang tinggi dan berpanjangan untuk kulit 
  • Kandungan minyak argan organik membantu proses pembaikpulih kulit dengan kandungan Vitamin E dan Omega 6 & 9 yang menyerupai lapisan lipid kulit  
  • Aloe Vera berfungsi menyejukkan kulit, mengurangkan iritasi dan keradangan serta melembap. 
  • Diformulasi dengan ‘teknologi kegembiraan kulit’ dengan pH sedikit berasid (pH 6) yang menyerupai pH kulit (pH 4.5 - 6.5) supaya struktur kulit tidak terjejas, malahan lebih terjaga dan dilindungi  
  • Bebas paraben, petroleum (mineral oil), dan sulphate
  • 97% menggunakan sumber semulajadi (natural).

CARA PENGGUNAAN ARGAN HYDRATING CLEANSER SECRETLEAF 100ML :
Picit Argan Hydrating Cleanser ke tapak tangan bersama sedikit air, gosokkan kedua-dua tapak tangan bersama bagi menghasilkan buih dan kemudian sapukan pada seluruh wajah. Basuh muka bersih dan bilas.

Kekerapan Penggunaan
Gunakan setiap pagi dan malam, atau setiap kali membersihkan wajah. Argan Hydrating Cleanser tidak merengsakan dan mengeringkan kulit, jadi boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja.

Apakah Kesan yang Saya akan Alami?
Kulit wajah menjadi bersih sempurna, segar, lembap dan lebih terpelihara daripada kesan negatif persekitaran.

Jangkamasa Penggunaan
Untuk penggunaan 2 kali sehari, satu unit Argan Hydrating Cleanser adalah mencukupi untuk penggunaan selama 1 hingga 2 bulan.

JOM DAPATKAN BEE VENOM ARGAN HYDRATING CLEANSER SECRETLEAF 100ML SECRETLEAF ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :)

.
♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️  Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI

______________________________________________________________________________



ORGANIC ARGAN OIL 01 (PURE OIL SERIES 01) 15ML SECRETLEAF

HARGA RM54

HARGA PASARAN RM63

SEM RM7

SS RM10


Organic argan oil 01 (pure oil series 01) 15ml

Organic argan oil 01 (pure oil series 01) 15ml


Organic argan oil 01 (pure oil series 01) 15ml


KELEBIHAN
ORGANIC ARGAN OIL 01 (PURE OIL SERIES 01) 15ML SECRETLEAF  :
Untuk kulit :

  • Sbg antioxidant yang tinggi yang dapat meneutralkan radikal bebas.
  • dpt mengurangkan kedutan pada kulit
  • membina keanjalan kulit
  • asid lemak yang tinggi dapat menghasilkan kelembapan dan melawan kulit kering.
  • dapat membantu merawat dan mengurangkan parut-parut pada kulit
Untuk rambut :
  • memberi kelembapan dan kilauan pada rambut yang kering.
  • melembut dan menyuburkan rambut yang keras
  • menghalang rambut rosak yang terjadi hasil daripada pendedahan kepada cahaya matahari atau alat rawatan rambut.
  • boleh juga digunakan sebagai ' hot oil moisture treatment '
Untuk kuku :
  • menguat dan membaiki kuku serta melembutkan celahan jari dengan penggunaan setiap hari.

CARA PENGGUNAAN
ORGANIC ARGAN OIL 01 (PURE OIL SERIES 01) 15ML SECRETLEAF :
  • Titiskan 2-4 sekitar wajah dan leher, pada rambut atau kuku setiap pagi dan sebelum tidur. ( atau seperti yang disyorkan oleh pakar kulit anda )

PERINGATAN !!

  • Jangan letak betul-betul di bawah sinaran matahari.
  • Jangan melebihi 6 bulan selepas tarikh dibuka.


TESTIMONI ORGANIC ARGAN OIL 01 (PURE OIL SERIES 01) 15ML SECRETLEAF :

Organic argan oil 01 (pure oil series 01) 15ml secretleaf
Organic argan oil 01 (pure oil series 01) 15ml secretleaf

Organic argan oil 01 (pure oil series 01) 15ml secretleaf

Organic argan oil 01 (pure oil series 01) 15ml secretleaf

Organic argan oil 01 (pure oil series 01) 15ml secretleaf

Organic argan oil 01 (pure oil series 01) 15ml secretleaf

Organic argan oil 01 (pure oil series 01) 15ml secretleaf

Organic argan oil 01 (pure oil series 01) 15ml secretleaf
JOM DAPATKAN ORGANIC ARGAN OIL 01 (PURE OIL SERIES 01) 15ML SECRETLEAF ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :).

♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️  Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI

 ______________________________________________________________________________

ARGAN AGE REVERSAL DAY CREAM 15ML SECRETLEAF

HARGA RM60

HARGA PASARAN RM69.90

SEM RM7

SS RM10




Argan age- reversal day cream 15ml secretleaf

Argan age- reversal day cream 15ml secretleaf

Argan age- reversal day cream 15ml secretleaf



KELEBIHAN ARGAN AGE-REVERSAL DAY CREAM 15ML SECRETLEAF : 
  • Krim siang berasaskan minyak argan yang bertindak membantu mengundurkan 9 tanda penuaan kulit iaitu jeragat, garis halus, kedutan, kulit kering, kusam, tona tidak sekata, garis ekspresi, kulit semakin sensitif dan kulit kasar.
  • Dengan teknologi terkini Stem Sel Oren Citrustem™ dari Sepanyol, kembalikan keanjalan dan kecantikan kulit anda bak 12 tahun yang lalu!  
  • Sesuai untuk semua jenis kulit, terutama kulit kering dan berusia. 
CARA PENGGUNAAN ARGAN AGE-REVERSAL DAY CREAM 15ML SECRETLEAF :
  • Sapukan krim ke seluruh wajah dengan cara urutan ke atas untuk kesan keanjalan sehingga semuanya diserap dengan baik. Adalah disyorkan menyapu Pure Oil Series 01 sebelum menggunakan krim.
Kekerapan Penggunaan
Gunakan setiap pagi selepas toner dan Pure Oil Series 01.

Apakah Kesan yang Saya akan Alami?
Kulit wajah menjadi lembap dan lembut, dengan kesan pencerahan, keanjalan kulit dan anti-penuaan dalam masa 28 hari.

Jangkamasa Penggunaan
Untuk penggunaan harian, satu unit Argan Age-Reversal Day Cream 15ml adalah mencukupi untuk tempoh 1 bulan, manakala 5ml untuk penggunaan 2 minggu.

JOM DAPATKAN ORGANIC ARGAN AGE-REVERSAL DAY CREAM 15ML SECRETLEAF ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :).

♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️  Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI


_________________________________________________________________



ARBUTIN NATURAL LIGHTENING CREAM 15ML SECRETLEAF

HARGA RM40

HARGA PASARAN RM47

SEM RM7

SS RM10

Arbutin natural lightening cream 15ml secretleaf

Arbutin natural lightening cream 15ml secretleaf

Arbutin natural lightening cream 15ml secretleaf

Arbutin natural lightening cream 15ml secretleaf



-Jika anda satu krim sahaja yang kami boleh syorkan kepada anda, kami akan mengesyorkan Secretleaf Arbutin Natural Lightening Cream 15gm.
Arbutin Natural Lightening Cream adalah krim pencerah yang mengandungi 96% bahan dari timbunan, diformulasi khusus untuk mencerahkan kulit secara efektif untuk kulit yang lebih cerah dan berseri-
BAHAN AKTIF NATURAL LIGHTENING CREAM 15ML SECRETLEAF :
  • Krim pencerah ini mengunakan Arbutin (dari sumber tumbuhan) yang sangat berkesan dan kombinasi 5 ektrak pencerah dari mulberry root, licorice root, sophora root, diosppyros kaki leaf dan cornus kousa stem untuk memberikan kesan lebih baik. Ianya juga mengandungi minyak Argan yang sangat dikenali keberkesanannya untuk anti-penuaan.
KELEBIHAN NATURAL LIGHTENING CREAM 15ML SECRETLEAF :
  • Mencerahkan kulit & mengurangkan jeragat
  • Menghilangkan tona tidak sekata
  • Menghilangkan parut dan parut jerawat
  • Memberikan kulit lebih berseri dan bersinar
  • Membantu kulit menjadi awet muda

INFO TAMBAHAN NATURAL LIGHTENING CREAM 15ML SECRETLEAF :
  • Arbutin diuji secara saintifik untuk mencerahkan kulit dan mengurangkan jeragat disebabkan keupayaan menghalang enzim yang bertanggungjawab untuk melanin, sejenis pigmen yang menyebabkan kulit menjadi gelap, tanpa menjadikan ianya toksid kepada kulit tidak seperti bahan Hidrokuinon atau Merkuri.
  • Kajian in Vitro oleh Pusat Kajian Shiseido menunjukkan 1% arbutin boleh mengurangkan melanin sehingga 25% dalam masa hanya 3 hari.
  • Kombinasinya dengan licorice extract, white mulberry extract, sophora root extract, Japanese persimmon extract dan kousa extract menambahkan lagi keupayaannya untuk mencerahkan kulit. Manakala minyak Argan membantu memperbaiki kulit daripada UV dan aloe vera pula membantu melembutkan kulit anda.
  • Krim ini sesuai digunakan pada waktu malam atau malam dan siang untuk semua jenis kulit.

JOM DAPATKAN ORGANIC  NATURAL LIGHTENING CREAM 15ML SECRETLEAF ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :).

♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️  Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI



_____________________________________________________________________________


ARGAN MOISTURISING FACIAL SOAP

65GM SECRETLEAF


HARGA RM30

HARGA PASARAN RM35

SEM RM7

SS RM10


Argan moisturising facial soap 65gm secretleaf


KELEBIHAN ARGAN MOISTURISING FACIAL SOAP 65GM SECRETLEAF :
  • Pembersih muka jenis bar dengan kandungan minyak argan organik yang tinggi ini lebih sesuai untuk kulit berminyak atau kombinasi, bertindak membersihkan kulit berminyak dengan lebih efektif disamping membekalkan kelembapan optimum kepada kulit setiap hari. Juga mengandungi ekstrak licorice untuk pencerahan wajah dan kolagen marin untuk menganjal dan menegangkan kulit.

Kesesuaian
Kulit berminyak atau kombinasi.

CARA PENGGUNAAN ARGAN MOISTURISING FACIAL SOAP 65GM SECRETLEAF :
  • Letak sabun pada tapak tangan bersama sedikit air, kemudian gosokkan kedua-dua tapak tangan untuk menghasilkan buih dan  sapu pada keseluruhan wajah dan leher. 
  • Basuh dengan sempurna, bilas dan keringkan.

Kekerapan Penggunaan
Gunakan setiap pagi dan malam, atau setiap kali membersihkan wajah.

Apakah Kesan yang Saya akan Alami?
Kulit wajah menjadi bersih sempurna, segar dan lembap. Pengurangan kulit berminyak dengan penggunaan berterusan.

Jangkamasa Penggunaan
Untuk penggunaan 2 kali sehari, satu unit Argan Moisturizing Facial Soap adalah mencukupi untuk penggunaan selama 1 hingga 2 bulan.



JOM DAPATKAN ARGAN MOISTURISING FACIAL SOAP 65GM SECRETLEAF ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :).

♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️  Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI

__________________________________________________________________________

ORGANIC TEA TREE OIL (PURE OIL SERIES 02) 10ML SECRETLEAF

HARGA RM24

HARGA PASARAN RM29

SEM RM7

SS RM10


Organic tea tree oil (pure oil series 02) 10ml secretleaf


THE NATURAL REMEDY FOR ACNE, PIMPLES AND BLEMISHES.


PURE OIL SERIES O2 is 100% organic tea tree oil ( Melaleuca alternifolia ) that has long been used as traditional medicine to treat acne, pimples, skin cuts, burns and infections. Its highly potent antibacterial, antifungal, antiviral and antiseptic qualities are very effective against bacteria, viruses, fungal infections, mites and lice


CARA MENGGUNAKAN
ORGANIC TEA TREE OIL (PURE OIL SERIES 02) 10ML SECRETLEAF :


Untuk jerawat, kulit bermasalah ( jerawat merah / bernanah ) dan rawatan parut.

  • Campurkan 1 bahagian PURE OIL O2 dengan 9 bahagian air.
  • CELUPKAN putik kapas ke dalam larutan dan sapu terus pada kawasan bermasalah dengan muka yang bersih ( bebas daripada sebarang mekap dan kimia ). 
  • ulang sebelum tidur ( kekerapan dalam seminggu bergantung kpd keadaan kulit )

Untuk merawat luka kecil dan kuping luka.

  • Bersihkan luka dan sapukan PURE OIL O2 terus pada kawasan berkenaan 2-3 kali pada hari pertama.
  • ulang 2 kali sehari sehingga sembuh.

Untuk kesan terbakar dan melecur.

  • Lalukan kawasan kulit yang bermasalah di bawah air yang mengalir ataupun beg ais selama 1 minit.
  • Kemudian sapu PURE OIL O2 pada kawasan kulit yang bermasalah selama 10 minit dan lalukan kembali kawasan kulit tersebut bawah air yang mengalir.
Untuk menghilangkan / mengurangkan kelemumur

  • Guna 5% PURE OIL 02 atau titikkan beberapa titis ke dalam syampu untuk merawat kelemumur,kulit kering, berminyak atau kulit kepala gatal.

PERINGATAN !!!

  • JIKA ANDA MEMPUNYAI KULIT SENSITIF, JANGAN SAPUKAN PURE OIL O2 TERUS KEPADA KAWASAN KULIT MELAINKAN SETELAH DILARUTKAN DENGAN SEBAHAGIAN AIR.

  • TEA TREE BERBAHAYA JIKA DITELAN.

  • JAUHKAN DARIPADA HAIWAN DAN KANAK-KANAK

  • TIDAK SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG ATAU IBU YANG MENYUSUKAN.





JOM DAPATKAN ORGANIC TEA TREE OIL (PURE OIL SERIES 02) 10ML SECRETLEAF ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :).

♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️  Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI

______________________________________________


 

PEPTIDE PERFECTION SPOT SERUM 18ML SECRETLEAF

HARGA RM76

HARGA PASARAN RM89.90

SEM RM7

SS RM10

 
Peptide perfection spot serum 18ml secretleaf

Peptide perfection spot serum 18ml secretleaf


Peptide perfection spot serum 18ml secretleaf


Peptide perfection spot serum 18ml secretleaf


Peptide perfection spot serum 18ml secretleaf

 


-Secerah salju, serlahkan kejelitaan sebenar wajah anda. Kini dengan serum pencerahan terulung, kesan pencerahan seawal 4 hari-
Alami transformasi kulit ke arah pencerahan terulung dengan teknologi pengkapsulan peptida hasil kajian makmal kosmetik antarabangsa dari Perancis yang dizahirkan ke dalam produk terbaru Secretleaf Peptide Perfection Spot Serum.
*Diuji ke atas wanita Asia berusia 33 - 55 tahun dengan tompok jeragat yang jelas, 100% panel kagum dengan pencerahan ketara seawal 2 minggu terhadap tompok jeragat dan juga keseluruhan tona kulit wajah yang lebih berseri.


Kulit cerah, wajah berseri umpama salju tanpa sebarang celaan bukan lagi impian kosong.

 KELEBIHAN PEPTIDE PERFECTION SPOT SERUM 18ML SECRETLEAF :
• Mencerah & memudarkan jeragat, parut, pigmentasi dan bintik hitam dengan teknologi pengkapsulan peptida, jauh lebih berkesan dan efektif untuk pencerahan maksima.

• Terbukti berkesan ke atas kulit wanita Asia melalui kajian klinikal, 100% panel mendapati kulit cerah lebih ketara*.

• Pencerahan intensif lebih tepat dan spesifik pada tompok jeragat dengan konsentrasi peptida pencerah yang tinggi.
• Tanpa pengelupasan kulit, menjadikan kulit wajah cerah dan sihat berseri secara natural.
• Diperkasakan dengan penggalak kolagen, berfungsi meningkatkan tahap kolagen & elastin kulit sehingga 50% lebih tinggi untuk keanjalan kulit seumpama usia remaja.
• Formulasi 94% bahan semulajadi, tanpa paraben, tanpa alkohol, tanpa petroleum, tanpa bahan kimia berbahaya, lembut dan setara dengan pH semulajadi kulit.
*Ujian klinikal terhadap bahan aktif.
TESTIMONI PEPTIDE PERFECTION SPOT SERUM 18ML SECRETLEAF :
“ Tak tahu macam mana nak ceritakan kegembiraan saya ni. Baru 4 hari pakai Peptide Perfection Spot Serum dah nampak perubahan pada bekas jerawat dan jeragat yang dah bertahun lamanya. Walaupun dah bermacam produk dan rawatan, jeragat degil tu masih tak hilang atau pudar. Jadi bila pakai serum terbaru Secretleaf ni Nampak kesan jeragat semakin pudar, memang tak terkatalah gembiranya! Terima kasih dan syabas Secretleaf kerana mengeluarkan serum sebagus ini! “ - Zuzaini Zulkabli


JOM DAPATKAN PEPTIDE PERFECTION SPOT SERUM 18ML SECRETLEAF ORIGINAL DARIPADA WE OLS OKE :).

♩ KENAPA WAJIB BERURUSAN DENGAN WE OLS ?
❤️  Servis pantas & kaunter pertanyaan aktif.
❤️ Produk ready stok !
❤️ Penghantaran hari yang sama (poslaju) untuk bayaran sebelum jam 3pm!!
.
♩ Boleh COD jumpa runner if uol dekat & taknak pos.
❤️ Area COD :
❤️ Seri kembangan, Mines
❤️ Serdang Perdana / Serdang Raya
❤️ Upm
❤️ Bdr tun hussein onn cheras
❤️ Bdr Mahkota Cheras, Sg Long
❤️ Balakong
❤️ Puchong (dari Bukit Puchong – IoI mall).
❤️ Equine & area berdekatan.
❤️ Bukit jalil, Seri petaling & area berdekatan.
❤️ Bangi.
❤️ Putrajaya.
❤️ Sg ramal – Bdr tek Kajang.
❤️ Semenyih.
❤️ Bdr kuala lumpur (mula dari times square & radius 10km daripadanya).
❤️ Hulu Langat (Petronas Nanding).
❤️ Ampang.
❤️ Setiawangsa.
❤️ Keramat.
❤️ Wangsa maju,Sri Rampai.
❤️ Setapak – Danau Kota.
❤️ Taman melati.
❤️ Taman melawati.
❤️ Zoo, Ukay Perdana.
❤️ Sentul.
❤️ Sungai besi / lakefields.
❤️ Bdr tasik selatan.
❤️ Bdr tun razak.
❤️ Bdr seri permaisuri – PGRM CHERAS.
.
♩ MACAM MANA NAK CONTACT WE OLS ?
✉️ Private inbox : http://on.fb.me/1911CiG Ω
☏ Sms / Whtsapp / Telegram : 017 6528996 Ω
Ω DM Instagram : Murahcheaponline Ω
Ω Blog : www.murahcheaponline.blogspot.com
Ω FB : www.facebook.com/murahcheaponlineI


 ______________________________________________________________



PEMBELIAN SECARA BORONG :

PEMBELIAN SECARA BORONG PRODUK SECRETLEAF ( DISKAUN SEHINGGA 35% ) 
SILA EMAIL KEPADA KAMI : 

  • murahcheaponline@gmail.com 
like dan add page kami :


  • https://www.facebook.com/murahcheaponlineI
  • https://www.facebook.com/murahcheaponline
Share on Google Plus

About murahcheaponline cantikbeautymall

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment